Η Selena Gomez εξηγεί πώς γεννήθηκε το «Boyfriend»

Στον Αέρα Τώρα

{rsform 25}

Η Selena Gomez εξηγεί πώς γεννήθηκε το «Boyfriend»

Η Selena Gomez εξηγεί πώς γεννήθηκε το «Boyfriend»

 • Η 27χρονη Selena Gomez συμμετείχε στο τελευταίο επεισόδιο της διαδικτυακής σειράς «Beat x Beat: Inside Out» της Beats by Dre, όπου συνάντησε μέσω FaceTime τους υπόλοιπους συντελεστές του «Boyfriend».

  Συγκεκριμένα στη συνομιλία πήραν μέρος δύο από τους δημιουργούς με τους οποίους έγραψε η pop star το «Boyfriend», ο Justin Tranter και η Julia Michaels, όπως και οι The Roommates που επιμελήθηκαν την παραγωγή του τραγουδιού.

  Η Selena Gomez θυμάται χαρακτηριστικά ότι την ημέρα που έγραψαν το τραγούδι, η Julia Michaels τη ρώτησε ποια ήταν η διάθεσή της. Η απάντηση της τραγουδίστριας ήταν αποστομωτικά ειλικρινής: «Δεν ξέρω, θέλω ένα αγόρι».

  Καθώς το music video για το «Boyfriend» μια εβδομάδα πριν ανακοινωθούν οι συστάσεις περί περιορισμού της κυκλοφορίας, η Selena Gomez ανησυχούσε ότι το μήνυμα του τραγουδιού θα φαινόταν άτοπο σε μια περίοδο που ο κόσμος θα έμενε στο σπίτι του λόγω της πανδημίας του COVID-19.

  Ωστόσο αισθάνεται ότι τόσο το τραγούδι όσο το βίντεο «έφεραν πολλή χαρά στον κόσμο».

  Το «Boyfriend» συμπεριλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ της Selena Gomez με τίτλο «Rare», το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές Ιανουαρίου και έκανε είσοδο κατευθείαν στην πρώτη θέση του Billboard 200.