Η Shakira και ο Piqué αγόρασαν υπερπολυτελή έπαυλη στην Κύπρο

Στον Αέρα Τώρα

08:00 - 12:00 PLUS MORNING SHOW
08:00 - 12:00 GMT+03:00
{rsform 25}

Η Shakira και ο Piqué αγόρασαν υπερπολυτελή έπαυλη στην Κύπρο

Η Shakira και ο Piqué αγόρασαν υπερπολυτελή έπαυλη στην Κύπρο

  • Μία υπερπολυτελής έπαυλη στη Κύπρο ήρθε να προστεθεί στην ήδη αμύθητη περιουσία της Σακίρα που, μαζί με τον Ζεράρ Πικέκ, μπορούν πλέον να θεωρούνται (και) κάτοικοι του νησιού.

    Η Έπαυλη

    Η έπαυλη της σταρ της μουσικής και του διάσημου ποδοσφαιριστή είναι σε πολυτελές resort, δίπλα στη θάλασσα και το ζευγάρι, μαζί με τα δύο του παιδιά θα μπορούν να απολαύσουν όλες τις ανέσεις, από σπα και θερμαινόμενες πισίνες, μέχρι γήπεδα για διάφορα αθλήματα. Η εντυπωσιακή έπαυλη που αγόρασε η Σακίρα διαθέτει- σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος» της Κύπρου- 6 υπνοδωμάτια, 8 μπάνια, ένα δωμάτιο έχει διαμορφωθεί σε home cinema, ενώ έχει ακόμη γυμναστήριο, τζακούζι, σπα, θερμαινόμενη πισίνα, ενώ η εξωτερική πισίνα έχει θέα στο απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου.

    Όπως μεταδίδει το τοπικό Philenews, άνθρωποι που γνώρισαν τη Shakira στην Κύπρο, μετέφεραν πως η Σακίρα είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με την περιοχή και τις θάλασσές της. Οι ίδιες πηγές χαρακτήρισαν την διεθνούς φήμης τραγουδίστρια πολύ «φιλικό και ζεστό άτομο», προσθέτοντας ότι τους εξέπληξε η απλότητα του χαρακτήρα της.   Η Σακίρα είχε επισκεφθεί την Κύπρο και στο παρελθόν για διακοπές, και εντυπωσιασμένη από την ομορφιά του τοπίου, αποφάσισε, όπως φαίνεται, να αποκτήσει εκεί μια εξοχική κατοικία.