Η Βeyonce επιστρέφει!
{rsform 25}

Η Βeyonce επιστρέφει!

Η Βeyonce επιστρέφει!

  •  

    Η Βeyonce αποκάλυψε την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της ενημερώνοντας την ιστοσελίδα της και την ενότητα του βιογραφικού στις σελίδες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Την είδηση επιβεβαίωσε με ένα tweet και η δισκογραφική εταιρεία της, η Columbia Records της Sony Music παρουσιάζοντας μία εικόνα που έγραφε το τιτλο «act I Renaissance» συνοδευόμενο από την ημερομηνία 29 Ιουλίου.

    Ωστόσο δεν έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες πληροφορίες, όπως συνηθίζει πλέον η Beyoncé.

    Το 2019, παρουσίασε το «Homecoming», ένα live album και μια συναυλιακή ταινία που κατέγραψε την εμβληματική εμφάνισή της ως επικεφαλής στο «Coachella», ενώ το 2020, κυκλοφόρησε το visual album «Black Is King».

    Η Beyoncé ξεκίνησε το 2021 με ένα ακόμη ορόσημο με το «Black Parade» να κερδίζει το βραβείο Grammy της Καλύτερης R&B Ερμηνείας και να σημειώνει ρεκόρ για τη γυναίκα με τα περισσότερα Grammy στην ιστορία, ξεπερνώντας την Alison Krauss. Στα τέλη της ίδιας χρονιάς, η Beyoncé κυκλοφόρησε το «Be Alive» για την ταινία «King Richard», για τη βιογραφική ταινία για τις αθλήτριες του τένις Venus και Serena Williams, το οποίο έλαβε μία υποψηφιότητα για το βραβείο Όσκαρ.