Ιστορικό ρεκόρ για το "Flowers" της Miley Cyrus
{rsform 25}

Ιστορικό ρεκόρ για το "Flowers" της Miley Cyrus

Ιστορικό ρεκόρ για το

 • Το νέο single «Flowers» της Miley Cyrus έσπασε το ρεκόρ για το τραγούδι με τα περισσότερα streams σε μία μόνο εβδομάδα στο Spotify, όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία streaming.
  Αυτή τη στιγμή, η τελευταία ενημέρωση για τα streams του «Flowers» της Miley Cyrus στο Spotify δείχνει ότι το τραγούδι είχε συγκεντρώσει 101.838.799 streams από τότε που κυκλοφόρησε στις 13 Ιανουαρίου.
  Το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ «Endless Summer Vacation» της Miley Cyrus, που θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου, έσπασε το φράγμα των 100 εκατομμυρίων streams πιο γρήγορα από κάθε άλλο τραγούδι μέχρι σήμερα στο Spotify.
  «Ήταν απίστευτο που είδαμε το “Flowers” να σπάει το ρεκόρ για τα περισσότερα streams σε μία μόνο εβδομάδα», δήλωσε στο Variety η Jana Coffey, επικεφαλής των συνεργασιών με καλλιτέχνες και δισκογραφικές εταιρείες στο Spotify.
  «Το τραγούδι είχε ήδη ξεκινήσει καταπληκτικά από την πρώτη ημέρα του και από εκεί και πέρα μόνο ανέβαινε. Αντί να βλέπουμε μαζικό αριθμό streams την πρώτη μέρα που μειώνονται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, κάθε ημέρα μετά την κυκλοφορία του ήταν καλύτερη από την προηγούμενη», σημείωσε.
  «Η Miley επέστρεψε και με το άλμπουμ της “Endless Summer Vacation” να κυκλοφορεί σε λίγους μήνες, αυτό είναι μόνο η αρχή», πρόσθεσε.
  Ο προηγούμενος κάτοχος του ρεκόρ για τα περισσότερα streams στο Spotify σε μια εβδομάδα ήταν το «Butter» των BTS, το οποίο συγκέντρωσε 99,37 εκατομμύρια streams τις πρώτες επτά ημέρες της κυκλοφορίας του τον Μάιο του 2021, φτάνοντας τα 100 εκατομμύρια streams την όγδοη ημέρα.
  Η Miley Cyrus εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την τεράστια επιτυχία του «Flowers» δημοσιεύοντας στο Instagram ένα «ευχαριστήριο» μήνυμα προς τους «καταπληκτικούς θαυμαστές» της που τη βοήθησαν να καταρρίψει ένα από τα πιο σημαντικά ρεκόρ του Sp