Νεο single και video clip της Billie Eilish

Στον Αέρα Τώρα

{rsform 25}

Νέο single και video clip της Billie Eilish

Νέο single και video clip της Billie Eilish

 • Το «Therefore I Am»,το ακούσατε πρώτοι στον PlusRadio 102.6, είναι η επόμενη κυκλοφορία από τη βραβευμένη με πέντε Grammy τραγουδίστρια μετά το single «My Future», το οποίο έγινε το τρίτο τραγούδι της Billie Eilish που εμφανίζεται στο Top 10 των Ηνωμένων Πολιτειών.

  Η Billie Eilish έχει γράψει το «Therefore I Am» μαζί με τον αδερφό της και σταθερό συνοδοιπόρο της στη μουσική FINNEAS, ο οποίος έχει φροντίσει και την παραγωγή του τραγουδιού.

  Ο τίτλος του τραγουδιού αναφέρεται στο εμβληματικό ρητό «Σκέφτομαι, άρα υπάρχω» που διατύπωσε τον 17ο αιώνα ο Γάλλος φιλόσοφος Καρτέσιος (Ρενέ Ντεκάρτ).

  Το «Therefore I Am» κυκλοφορεί από τις Darkroom και Interscope Records / Unversal Music μαζί ένα music video που ακολουθεί τη νεαρή pop star καθώς τραγουδά μέσα στο άδειο εμπορικό κέντρο «Glendale Galleria» της Καλιφόρνιας, στο οποίο συνήθιζε να περνά τα πρώτα χρόνια της εφηβικής ηλικίας της.

  Τη σκηνοθεσία έχει επιμεληθεί η ίδια η Billie Eilish, όπως συνέβη και στα video των τραγουδιών «Xanny» και «Everything I Wanted».

  Η 18χρονη super star θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τηλεοπτικά το «Therefore I Am» στις 22 Νοεμβρίου στα American Music Awards 2020, όπου είναι επίσης υποψήφια στις κατηγορίες Favorite Artist – Alternative Rock και Favorite Social Artist.