Ο Άντι Γκαρσία κάνει βόλτες στη Θεσσαλονίκη!
{rsform 25}

Ο Άντι Γκαρσία κάνει βόλτες στη Θεσσαλονίκη!

Ο Άντι Γκαρσία κάνει βόλτες στη Θεσσαλονίκη!

 • Ο Άντι Γκαρσία από τους πρωταγωνιστές της ταινίας Αναλώσιμοι 4 θα γυρίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες με αναμνήσεις από μνημεία και τοπόσημα της Θεσσαλονικης, αλλά και με μια συρμάτινη μινιατούρα των Ομπρελών του Ζογγολόπουλου, δώρο από έναν πλανόδιο πωλητή.

  Ο Άντι Γκαρσία ξεναγήθηκε στη συμπρωτεύουσα κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος από τα γυρίσματα της ταινίας «The Expendables 4».

  Την ειδική ξενάγηση διοργάνωσε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

  Andy Garcia 1 APEMPE 23 11 2021 1536x1153

   

  Κατά τη διάρκειά της, ο διάσημος ηθοποιός επισκέφθηκε τα κάστρα και τον Πύργο του Τριγωνίου, την Αρχαία Αγορά, την Καμάρα και την Ροτόντα. Όταν δε, επισκέφτηκε την παραλία της πόλης, οι περαστικοί τον αναγνώρισαν και πλανόδιος πωλητής του χάρισε τη μινιατούρα του γλυπτού του Ζογγολόπουλου, φτιαγμένη από σύρμα! Τέλος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Τουρισμού, κάποια από τα μέλη της παραγωγής των «Αναλώσιμων» αποκάλυψαν πως θα επανέλθουν τον Μάρτιο του 2022 στην πόλη για νέα ταινία, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τη νέα παραγωγή.

  Υπενθυμίζεται πως μετά τα χολιγουντιανά φιλμ «The Enforcer» και «Τhe Expendables 4», ο στόχος είναι το 2022 να γυριστούν στη Θεσσαλονίκη «τουλάχιστον τέσσερις ταινίες» ακόμα.