Ο Ηarry Styles στα γυρίσματα του video As It Was!
{rsform 25}

Ο Ηarry Styles στα γυρίσματα του video As It Was!

Ο Ηarry Styles στα γυρίσματα του video As It Was!

  • Από τη στιγμή που θα πατήσεις το play, δε θα μπορείς για ορισμένες ώρες να "ξεκολλήσεις" από το backstage video του "As It Was" που παρουσίασε στο κανάλι του ο Harry Styles.
    Ο Βρετανός star, μία εβδομάδα πριν από το release της επόμενης δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο "Harry's House", κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των fans, αυτή τη φορά δίνοντας το backstage από τα γυρίσματα του "As It Was".
    Σε αυτά τα λεπτά θα δεις cute στιγμιότυπα με ένα cute μωρό, αλλά και ατελείωτες ώρες πρόβας για τα ρούχα, τη χορογραφία και το στήσιμο όλου του music video.
    Σε τελευταία του συνέντευξη ο Styles μίλησε και για το κομμάτι της ψυχοθεραπείας, δίνοντας τη δική του οπτική γωνία για αυτή την πλευρά της ψυχικής υγείας.
    "Θεωρούσα πως το να κάνεις ψυχοθεραπεία σήμαινε πως ήσουν κατεστραμμένος. Ήθελα να είμαι κάποιος που θα έλεγε πως δεν την είχε ανάγκη. Νομίζω πως αποδεχόμενος τη ζωή, όντας χαρούμενος, πονώντας στα εξτρίμ άκρα, εκεί νιώθεις πιο ζωντανός. Το να τα χάνεις κλαίγοντας και γελώντας - δεν υπάρχει περίπτωση, νομίζω, να νιώσεις πιο ζωντανός απ'ό,τι σε αυτές τις στιγμές".