Ο The Weeknd σοκάρει τους θαυμαστές του στο video του "Save your tears"
{rsform 25}

Ο The Weeknd σοκάρει τους θαυμαστές του στο video του "Save your tears"

Ο The Weeknd σοκάρει τους θαυμαστές του στο video του

  • Η χαρακτήρας που δημιούργησε ο The Weeknd για το album "After hours", καταρρέει ψυχολογικά στο νέο music video για το τραγούδι «Save Your Tears».

    Την τελευταίο φορά που ο The Weeknd τραγούδησε το «Save Your Tears», τον περασμένο Νοέμβριο στα American Music Awards 2020, το πρόσωπό του ήταν ολοκληρωτικά καλυμμένο με επιδέσμους. Τώρα αποκαλύπτεται ότι κάτω από το πρόσωπό κρυβόταν μια πλαστική χειρουργική επέμβαση που είχε ανεπιθύμητη κατάληξη, υπερμεγέθη χείλη, μύτη με περίεργο σχήμα και κοφτερά ζυγωματικά.

    Στο music video του «Save Your Tears», ο 30χρονος καλλιτέχνης τραγουδά στη σκηνή ενός creepy πάρτι μασκέ, όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι φορούν μάσκες, όχι για την προστασία από τον κορονοϊό, αλλά αποκριάτικες μάσκες.

    Παρόλο που το πρόσωπό του δεν είναι καλυμμένο με αίματα και επιδέσμους, ο The Weeknd παραμένει προσηλωμένους στην αισθητική του άλμπουμ «After Hours», φορώντας κόκκινο σακάκι και μαύρα δερμάτινα γάντια.

    Μετά την κυκλοφορία του video για το «Save Your Tears», ο The Weeknd στρέφει την προσοχή του στην προετοιμασία για την εμφάνισή του στο ημίχρονο του φετινού Super Bowl, το οποίο θα διεξαχθεί στις 7 Φεβρουαρίου στην Tampa της Φλόριντα.