Οι Coldplay γυρίζουν βίντεο κλιπ στην Αθήνα

Στον Αέρα Τώρα

{rsform 25}

Οι Coldplay γυρίζουν βίντεο κλιπ στην Αθήνα

Οι Coldplay γυρίζουν βίντεο κλιπ στην Αθήνα

 • Στο έπακρο σκοπεύουν τα εκμεταλλευτούν την πρώτη επίσκεψή τους στην Ελλάδα οι Coldplay. Μετά τις 2 συναυλίες τους, το δημοφιλές συγκρότημα θα βρεθεί στο Ηρώδειο προκειμένου να πραγματοποιήσει την κινηματογράφηση του βίντεο ενός τραγουδιού του από το νέο του album που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

  Σύμφωνα με πληροφορίες οι Coldplay έχουν εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια για τη χρήση του Ηρωδείου από την αρμόδια αρχαιολογική υπηρεσία στην οποία και κατέθεσαν τη σχετική πρόταση με όλες τις λεπτομέρειες του γυρίσματος.

  Κάποιες μάλιστα από τις τεχνικές λεπτομέρειες που περιελάμβανε το αρχικό πλάνο δεν έγιναν αποδεκτές οπότε χρειάστηκε να γίνουν κάποιες τροποποιήσεις στο πλάνο του γυρίσματος έτσι ώστε αυτό να συνάδει με τους όρους χρήσης και προστασίας του ρωμαϊκού ωδείου.

  Παραμένει ωστόσο αναπάντητο ένα ερώτημα: Τι θα γίνει με τα εντυπωσιακά σκηνικά της «Τόσκας», της μεγάλης παραγωγής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη σκηνή του Ηρωδείου δεδομένου ότι η τελευταία παράσταση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη.

   

  Σύμφωνα με πληροφορίες από το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου τα σκηνικά δεν υπάρχει δυνατότητα να μετακινηθούν και να ξαναστηθούν μέσα σε λίγες ώρες. Οπότε θα πρέπει με κάποιον τρόπο να καλυφθούν.
  Οι Coldplay σε ανάρτησή τους το πρωί της Δευτέρας καλούνε τον κόσμο να προσέλθει στο χώρο τηρώντας κάποια standar.