Παντρεύτηκαν μεταξύ τους οι Μaneskin!
{rsform 25}

Παντρεύτηκαν μεταξύ τους οι Μaneskin!

Παντρεύτηκαν μεταξύ τους οι Μaneskin!

 • Τα μέλη των Måneskin παντρεύτηκαν μεταξύ τους για να γιορτάσουν με τον δικό τους μοναδικό και διασκεδαστικό τρόπο την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ τους «RUSH!».
  Το Spotify διοργάνωσε ένα ξεχωριστό πάρτι με γαμήλιο θέμα για το ροκ συγκρότημα στο Palazzo Brancaccio στη Ρώμη.
  Τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος ορκίστηκαν «να είναι πάντα πιστοί ο ένας στον άλλον, στη χαρά και στον πόνο, στην αγάπη και στην τιμή» κάθε μέρα της ζωής τους.
  Τον «γάμο» των Måneskin, που φυσικά δεν είχε καμία νομική ισχύ, τέλεσε ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής της Gucci, Alessandro Michele.
  Η μπασίστρια Victoria De Angelis και ο ντράμερ Ethan Torchio ήταν ντυμένοι νύφες, ενώ ο τραγουδιστής Damiano David και ο κιθαρίστας Thomas Raggi ήταν ντυμένοι γαμπροί.
  Στη δεξίωση που έλαβε χώρα μετά την τελετή, οι Måneskin έκοψαν μία πολυώροφη μαύρη τούρτα με την κόκκινη επιγραφή «RUSH!», τον τίτλο του νέου άλμπουμ τους και στη συνέχεια ο Ehtan, πέταξε στο κοινό τη φλογερή κόκκινη ανθοδέσμη.
  Ακολούθησε ένα ξέφρενο πάρτι, με τους Måneskin να δίνουν μία εκρηκτική συναυλία για τους θαυμαστές τους που είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν αυτήν την ιδιαίτερη βραδιά.
  Οι θαυμαστές είχαν συνωστιστει έξω από το Palazzo Brancaccio από τις πρώτες ώρες του απογεύματος και στο σημείο έσπευσαν τροχονόμοι για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία των οχημάτων.
  Μεταξύ των καλεσμένων στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Spotify ήταν οι σκηνοθέτες Baz Luhrmann και Paolo Sorrentino, ο Machine Gun Kelly και ο επιθετικός της Ρόμα και της Αργεντινής Paulo Dybala.
  Δείτε το βίντεο: