Πόσα χρήματα βγάζει η Taylor Swift ανά συναυλία;

Στον Αέρα Τώρα

{rsform 25}

Πόσα χρήματα βγάζει η Taylor Swift ανά συναυλία;

Πόσα χρήματα βγάζει η Taylor Swift ανά συναυλία;

 • Η Tέιλορ Σουίφτ αυτή τη στιγμή κάνει πάταγο σε όλο τον κόσμο λόγω της συνεχιζόμενης περιοδείας της Eras.

  Η 34χρονη Τέιλορ ξεκίνησε την έκτη της περιοδεία συναυλιών τον Μάρτιο του 2023 και θα την ολοκληρώσει τον Δεκέμβριο του 2024.

  Με την περιοδεία να μετατρέπεται σε μνημειώδης επιτυχία, οι θαυμαστές της Σουίφτ θέλουν τώρα να μάθουν πόσα χρήματα παίρνει από κάθε συναυλία, σημειώνει το Yahoo Finance.

  Σύμφωνα με δημοσίευμα του Forbes, η διάσημη τραγουδίστρια κερδίζει περίπου 13,6 εκατομμύρια δολάρια ανά συναυλία

  Η Taylor Swift θεωρείται ευρέως ως η μεγαλύτερη ποπ σταρ στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Λαμβάνοντας υπόψη τους θαυμαστές της ανά την υφήλιο και τα πλήθη που συγκεντρώνει με τις ερμηνείες της, λίγοι είναι οι καλλιτέχνες που μπορούν να ανταγωνιστούν την επιρροή της.

  Λόγω των τεράστιων αμοιβών της τα τελευταία χρόνια, η Σουίφτ έγινε δισεκατομμυριούχος το 2023 και επί του παρόντος μπορεί να υπερηφανεύεται για την εκτιμώμενη καθαρή περιουσία της που αποτιμάται σε 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

  Ωστόσο, η περιοδεία της Eras φαίνεται να ενισχύει ακόμα περισσότερο τον πλούτο της. Έχει γίνει ήδη η περιοδεία με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών, καθώς έγινε η πρώτη στην ιστορία που έσπασε το φράγμα του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων.