Πρώτο trailer για το Smile 2

Στον Αέρα Τώρα

{rsform 25}

Πρώτο trailer για το Smile 2

Πρώτο trailer για το Smile 2

  • H Paramount Pictures προκαλεί ξανά ανατριχίλες με το επίσημο teaser trailer για το Smile 2, τη συνέχεια του sleeper hit του σκηνοθέτη Parker Finn το 2022. Η τρομακτική συνέχεια έχει προγραμματιστεί να στοιχειώσει τις αίθουσες στις 18 Οκτωβρίου 2024.

    Αν και οι λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή είναι κρυφές, το trailer προσφέρει μια γεύση από τον εφιάλτη που μας περιμένει. Η Naomi Scott (γνωστή από τους ρόλους της στα Aladdin και Power Rangers) πρωταγωνιστεί ως ένας χαρακτήρας που φαίνεται να μαστίζεται από ένα δυσοίωνο, πανταχού παρόν χαμόγελο. Ακούμε τις αγωνιώδεις εκκλήσεις της "Κάτι πραγματικά τρελό μου συμβαίνει" και τις κραυγές "Σταμάτα να μου χαμογελάς!".

    Ο Kyle Gallner επαναλαμβάνει τον ρόλο του από την πρώτη ταινία, ενώ μαζί του εμφανίζονται οι νεοφερμένοι Lukas Gage (Euphoria) και Rosemarie DeWitt. Με τον Finn να επιστρέφει για το σενάριο και τη σκηνοθεσία, το Smile 2 υπόσχεται να προσφέρει τις ίδιες ανατριχιαστικές συγκινήσεις που έκαναν την αρχική ταινία τόσο επιτυχημένη.

    Το πρώτο Smile, βασισμένο στη μικρού μήκους ταινία του Finn, Laura Hasn't Slept, έγινε μια έκπληξη που έκανε θραύση στο box office, συγκεντρώνοντας πάνω από 216 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Αυτή η επιτυχία χάρισε στον Finn μια πολυπόθητη συμφωνία με την Paramount Pictures, ανοίγοντας τον δρόμο για το sequel, το Smile 2.

    Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Lukas Gage άφησε να εννοηθεί η ένταση της ταινίας, αποκαλύπτοντας ότι ακόμα και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ήταν διάχυτη. "Όλο το συνεργείο ήταν τρομοκρατημένο", εξομολογήθηκε. Ο Gage εξήρε επίσης την ικανότητα του Finn να συλλάβει την ουσία του πρωτότυπου φιλμ, ενώ παράλληλα ξεπέρασε τα όρια του φόβου. "Το πηγαίνει στο επόμενο επίπεδο", είπε ο Gage, προϊδεάζοντας για την προσθήκη "πολύ ωραίων cameos" στο επερχόμενο sequel