Ψεύτικη η σχέση Mendes & Cabello?
{rsform 25}

Ψεύτικη η σχέση Mendes & Cabello?

Ψεύτικη η σχέση Mendes & Cabello?

  • Ο Σον Μέντες και η Καμίλα Καμπέλο υπήρξαν ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια και αυτή η σχέση αγαπήθηκε πολύ από τους φαν. Οι δύο τους εμφανίζονταν πάντα πολύ αγαπημένοι και δεν δίσταζαν να δείχνουν προσωπικές τους στιγμές και να μιλούν για το ειδύλλιο τους.

    Έκαναν live στο Instagram, τραγουδούσαν μαζί και στήριζαν ο ένας τον άλλο. Όλα αυτά μέχρι που ανακοίνωσαν ότι ξεκίνησαν ως καλοί φίλοι και θα συνεχίσουν έτσι, αλλά ο έρωτας τους… τελείωσε.

    Με μια ανακοίνωση, είπαν οτι παύουν να είναι ζευγάρι και αυτό αμέσως σήμανε συναγερμό στις gossip στήλες που έσπευσαν να ανεβάσουν την ειδηση. Οι χρήστες ανταποκρίθηκαν αμέσως, αρχίζοντας μάλιστα τα σχόλια, τα οποία δεν ήταν πάντα ευγενικά, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει “πόλεμος” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Πολλοί χρήστες έκαναν λόγο για “ψεύτικη σχέση”, για “λήξη συμβολαίου” ενώ υπήρξαν ακόμα πιο σκληρά σχόλια που έγραφαν ότι ο Σον Μέντες είχε περισσότερη θηλυκότητα από την Καμπέλο και τώρα που χώρισε ίσως αποφασίσει να κάνει ανακοινώσεις για τη σεξουαλική του ταυτότητα. Οι φαν του τραγουδιστή τον υπερασπίστηκαν λέγοντας ότι με την Καμπέλο έζησε έναν μεγάλο έρωτα και πως είναι σύνηθες στην εποχή μας πολλοί straight άντρες να έχουν πιο θηλυκή εμφάνιση.

    Η ανακοίνωσή τους στο instagram: «Γεια σας παιδιά, αποφασίσαμε να τερματίσουμε τη ρομαντική μας σχέση αλλά η αγάπη που τρέφουμε ο ένας για τον άλλο είναι πιο δυνατή από ποτέ. Η σχέση μας ξεκίνησε σαν δύο κολλητοί και θα συνεχίσουμε να είμαστε κολλητοί. Εκτιμούμε τη στήριξή σας από το ξεκίνημα και προχωράμε μπροστά. Camila και Shawn».