Ρεκόρ τηλεθέασης για το Don't Look Up!!
{rsform 25}

Ρεκόρ τηλεθέασης για το Don't Look Up!!

Ρεκόρ τηλεθέασης για το Don't Look Up!!

  • Το «Don’t Look Up» (Μην Κοιτάτε Πάνω), η σάτιρα του Άνταμ ΜακΚέι για την κλιματική αλλαγή, έκανε και επισήμως ρεκόρ στο Netflix, καθώς είναι η ταινία με τις περισσότερες ώρες τηλεθέασης σε μια εβδομάδα στην ιστορία της πλατφόρμας.
    Η ταινία είχε πάνω από 152 εκατομμύρια ώρες θέασης στην πλατφόρμα την εβδομάδα έως τις 2 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το Netflix. Πρόκειται για ρεκόρ περισσότερων ωρών σε μία εβδομάδα για ταινία στην υπηρεσία streaming, σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας.
    Το φιλμ του Άνταμ ΜακΚέι, που έκανε πρεμιέρα τον προηγούμενο μήνα στους κινηματογράφους και την πλατφόρμα, ήταν στην κορυφή του εβδομαδιαίου τοπ 10 του Netflix για δεύτερη συνεχή εβδομάδα.
    O σκηνοθέτης Άνταμ ΜακΚέι δήλωσε στο Twitter «έκπληκτος» από τα νούμερα τηλεθέασης της ταινίας, η οποία παρότι έχει διχάσει κοινό και κριτικούς, κατάφερε να πιάσει τη «στιγμή», καθώς η συζήτηση που έχει προκαλέσει αυτή η αλληγορική παρωδία για το τέλος του κόσμου έχει ανοίξει εν μέσω πανδημίας σε πολλά περισσότερα θέματα.
    Στην πολυσυζητημένη ταινία πρωταγωνιστούν ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Τζένιφερ Λόρενς, ενώ η Μέριλ Στριπ υποδύεται την πρόεδρο των ΗΠΑ.