Ρεκόρ τηλεθέασης για το The Bear

Στον Αέρα Τώρα

{rsform 25}

Ρεκόρ τηλεθέασης για το The Bear

Ρεκόρ τηλεθέασης για το The Bear

  • Όλοι όσοι είδαν τις προηγούμενες δύο σεζόν του εξαιρετικού και πολυβραβευμένου The Bear περιμένουν εναγωνίως για την 3η σεζόν. Και αυτή έφτασε σημειώνοντας ρεκόρ τηλεθέασης για την σειρά που δημιούργησε ο Christopher Storer για χάρη του Hulu. Σε ανακοίνωσή της η Disney, που είναι η μητρική εταιρία του Hulu, γνωστοποίησε ότι το πρώτο επεισόδιο του 3ου κύκλου του The Bear -η πρεμιέρα του δηλαδή- σημείωσε πάνω από 5.4 εκατομμύρια προβολές μέσα στις πρώτες τέσσερις ημέρες. Μαθαίνουμε κιόλας ότι σε αυτή την τηλεθέαση-ρεκόρ συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά και ο κόσμος που βλέπει το The Bear μέσα από τα πακέτα του Disney+ στις ΗΠΑ αλλά και τα διεθνή Disney+ πακέτα που συμπεριλαμβάνουν το περιεχόμενο του Hulu.
    Σε σχέση με την 2η σεζόν τα νούμερα τηλεθέασης του The Bear είναι κατά 24% αυξημένα και κατά 70% από την 1η σεζόν, όσον αφορά το ίδιο διάστημα των πρώτων τεσσάρων ημερών.
    Παρόλο που και τα 10 ημίωρα επεισόδια του The Bear κυκλοφόρησαν μεμιάς στις 26 Ιουνίου στο Hulu, τα νούμερα του πρώτου επεισοδίου έστω δείχνουν πως ο κόσμος διψούσε να δει το επόμενο κεφάλαιο του φαστφουντάδικου που έγινε avant garde εστιατόριο, με τον ιδιόρρυθμο σεφ και το προσωπικό του.

    Τη δημιουργία και το σενάριο του The Bear υπογράφει ο Christοpher Storer. Επίσης στο cast συμμετέχουν οι: Ayo Edibiri, Oliver Platt, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Abby Elliot και Matty Matheson. Έχουμε δει επίσης ως guests τους Jon Bernthal, Bob Odenkirk, Will Poulter καθώς και τους οσκαρικούς Jamie Lee Curtis και Olivia Colman.

    Ο 3ος κύκλος του The Bear δυστυχώς δεν προβάλλεται ακόμα στην Ελλάδα, καθώς τα νέα επεισόδια θα διατεθούν μέσα από το Disney Plus στις 17 Ιουλίου.