Σαρώνει σε όλο τον κόσμο το Inside Out 2!

Στον Αέρα Τώρα

{rsform 25}

Σαρώνει σε όλο τον κόσμο το Inside Out 2!

Σαρώνει σε όλο τον κόσμο το Inside Out 2!

 • Το «Inside Out 2» βρίσκεται κοντά στο να σπάσει ένα μεγάλο ρεκόρ για ταινία κινουμένων σχεδίων.

  Πρόσφατα, μάλιστα, ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως. Είναι η πρώτη ταινία του 2024 που το καταφέρνει. Εκτός από την εισπρακτική του επιτυχία, οι κριτικές του «Inside Out 2» είναι, επίσης, εξαιρετικά θετικές.
  Όπως αναφέρει το Collider, το box office στις ΗΠΑ θα την κάνει να σπάσει ένα ακόμη ρεκόρ. Το «Inside Out 2» είναι πλέον η τέταρτη ταινία κινουμένων σχεδίων με τα υψηλότερα έσοδα όλων των εποχών στο εγχώριο box office, ξεπερνώντας το «Frozen II». Επιπλέον, βρίσκεται στις 10 πιο κερδοφόρες ταινίες κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών παγκοσμίως, στο νούμερο 8, ακριβώς μπροστά από το Despicable Me 3. Το συνολικό του εισόδημα ανέρχεται πλέον σε 1,045 δισεκατομμύρια δολάρια.

  Πιθανότατα δεν θα αργήσει να σημειώσει και άλλα ρεκόρ. Χρειάζεται μόλις 8 εκατομμύρια δολάρια για να κατακτήσει την 3η θέση στο box office των ΗΠΑ των ταινιών κινουμένων σχεδίων, καθώς το «Finding Dory» κατέχει αυτή τη στιγμή αυτή τη θέση με 486 εκατομμύρια δολάρια. Παγκοσμίως, το Inside Out 2 είναι σε θέση να ξεπεράσει τόσο το «Toy Story 3» (1,06 δισ. δολάρια), όσο και το «Toy Story 4» (1,07 δισ. δολάρια). Μπορεί να γίνει το Νο. 3 ταινία κινουμένων σχεδίων στην αγορά της Αμερικής και η έκτη παγκοσμίως μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
  Παράλληλα, είναι το πρώτο έργο μετά την «Barbie», που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο, του οποίου οι εισπράξεις ξεπέρασαν τα 100 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο Σαββατοκύριακο από την έναρξη προβολής στις κινηματογραφικές αίθουσες.

  Το «Inside Out 2» ακολουθεί τη 13χρονη Ράιλι, καθώς παίρνει νέα συναισθήματα - Ανησυχία, Ζήλια, Ανία και Νοσταλγία - που έρχονται σε αντίθεση με τα συναισθήματα από την πρώτη ταινία (Χαρά, Λύπη, Φόβο, Θυμό, Αηδία).

  Η πρώτη ταινία «Inside Out» (2015) συγκέντρωσε 858,8 εκατομμύρια δολάρια.