Σαρώνει στο YouTube το νέο τραγούδι της Shakira
{rsform 25}

Σαρώνει στο YouTube το νέο τραγούδι της Shakira

Σαρώνει στο YouTube το νέο τραγούδι της Shakira

 • Το «BZRP Music Session #53» ξεπέρασε τα 63,5 εκατομμύρια views στο YouTube τις πρώτες 24 ώρες ενώ τώρα έχει ξεπεράσει τα 120.000.000. Πρόκειται για τα περισσότερα που έχει «καταγράψει» νέο λατινοαμερικάνικο τραγούδι, στην ιστορία της πλατφόρμας, σύμφωνα με τον Guardian.
  Η Shakira και ο Ζεράρ Πικέ χώρισαν πέρυσι, έπειτα από πάνω από μία δεκαετία σχέσης, κατά την οποία απέκτησαν δύο παιδιά. Ο 35χρονος πρώην ποδοσφαιριστής πλέον έχει σχέση με την 23χρονη Κλάρα Τσία.
  Στο νέο της τραγούδι η Shakira συνεργάστηκε με τον Αργεντινό παραγωγό και DJ Bizarrap.
  «Αξίζω δύο 22χρονες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo/You, ένα Rolex με ένα Casio», τραγουδά η Κολομβιανή σταρ.
  «Μια λύκαινα όπως εγώ δεν είναι για πρωτάρηδες...», αναφέρουν οι στίχοι σε άλλο σημείο. «Σου έπεφτα πολύ, για αυτό είσαι με κάποια ακριβώς όπως εσύ», λέει ακόμη η Shakira.
  Εκτός από την Πικέ και τη νέα σύντροφό του, οι στίχοι αναφέρονται στην πρώην πεθερά της τραγουδίστριας, τα ΜΜΕ, αλλά και τις περιπέτειες που έχει η σταρ με τις ισπανικές φορολογικές αρχές, που την κατηγορούν πως δεν πλήρωσε φόρους ύψους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ.
  «Με άφησες με την πεθερά μου γειτόνισσα, με τον Τύπο στην πόρτα μου και με ένα χρέος στην εφορία», τραγουδά η Shakira στο νέο τραγούδι της.
  Οι Ισπανοί εισαγγελείς υποστηρίζουν πως η οικογένεια ζούσε στη Βαρκελώνη από το 2012 έως το 2014, κάτι που σημαίνει ότι η τραγουδίστρια θα έπρεπε να πληρώσει φόρους στην Ισπανία για το παγκόσμιο εισόδημά της εκείνη την περίοδο. Έχουν ζητήσει ποινή φυλάκισης 8 ετών και πρόστιμο άνω των 23 εκατομμυρίων για την Shakira, η οποία αρνείται τις κατηγορίες