Σε πλειστηριασμό αγαπημένα αντικείμενα του Ed Sheeran
{rsform 25}

Σε πλειστηριασμό αγαπημένα αντικείμενα του Ed Sheeran

Σε πλειστηριασμό αγαπημένα αντικείμενα του Ed Sheeran

 • Όπως διαβάζουμε στην Daily Mail, ο καλλιτέχνης ζήτησε από ένα μέλος της ομάδας του να πάει τα μεταχειρισμένα παπούτσια του στο μαγαζί St Elizabeth Hospice, στην περιοχή Framlingham, Suffolk, κοντά στο σπίτι όπου ο Sheeran μεγάλωσε και ακόμη ζει με την γυναίκα του, Cherry Seaborn. Μεταξύ άλλων ο Sheeran  έδωσε παπούτσια μάρκας Nike, Dolce & Gabbana, Converse, Quicksilver, Timberland και Jordan.

  Τι θα τα κάνει όμως όλα αυτά το συγκεκριμένο κατάστημα;

  Σκοπεύει να πουλήσει τα παλιά παπούτσια σε εξωφρενική τιμή για μεταχειρισμένα παπούτσια. Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης αναφέρει στην Daily Mail: «Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι αυτά τα παπούτσια θα κόστιζαν παραπάνω από μερικά νομίσματα. Όμως, τώρα μπορούν να πουληθούν και £200 αφού είναι του Ed».

   

  Αξίζει να αναφερθεί οτι , ο Sheeran ανά τακτά χρονικά διαστήματα δίνει τα παλιά του ρούχα και παπούτσια. Πέρυσι, ο καλλιτέχνης δώρισε περισσότερα από 300 αναμνηστικά του αντικείμενα σε δημοπρασία. Μέσα σε όσα είχε δώσει, υπήρχε μια κιθάρα, ένα τεράστιο ομοίωμα του κεφαλιού του από Lego και άλλα αγαπημένα προσωπικά του αντικείμενα.

  Εσύ θα έδινες τόσα χρήματα για τα παπούτσια του Ed;