Στη Θεσσαλονίκη ο Τom Cruise!

Στον Αέρα Τώρα

{rsform 25}

Στη Θεσσαλονίκη ο Τom Cruise!

Στη Θεσσαλονίκη ο Τom Cruise!

  • Στην Ελλάδα βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Τομ Κρουζ, όμως ο χολιγουντιανός σταρ δεν επισκέφθηκε κάποιο νησί για τις διακοπές του.

    Αντίθετα, φαίνεται πως το ταξίδι του ήταν επαγγελματικό αφού έφτασε στη χώρα μας αναζητώντας πιθανές τοποθεσίες γυρισμάτων για τις επόμενες ταινίες του.

    Ο πρωταγωνιστής -μεταξύ άλλων- των ταινιών «Επικίνδυνες Αποστολές» επέλεξε να προσγειωθεί νύχτα στο αεροδρόμιο των Αθηνών.

    Στη συνέχεια, ο Τομ Κρουζ πέταξε για Θεσσαλονίκη όπου έμεινε για μιάμιση μέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος της επίσκεψής του στην συμπρωτεύουσα ήταν η αναζήτηση χώρων όπου θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα για επερχόμενες ταινίες του. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια η Θεσσαλονίκη έχει γίνει γνωστή στην παγκόσμια βιομηχανία του κινηματογράφου αφού έχει φιλοξενήσει έξι χολιγουντιανές παραγωγές.

    Πρόσφατα, ο Τομ Κρουζ είχε εκφραστεί με θερμά λόγια για τη χώρα μας, καθώς σε συνέντευξή του για την πρεμιέρα της ταινίας «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση–Μέρος Πρώτο» είχε δηλώσει: «Αγαπώ την Ελλάδα. Σπουδαίο φαγητό, σπουδαίος λαός».