Συνεχίζει να σπάει ρεκόρ το Avatar:The Way Of Water
{rsform 25}

Συνεχίζει να σπάει ρεκόρ το Avatar:The Way Of Water

Συνεχίζει να σπάει ρεκόρ το Avatar:The Way Of Water

  • Ήταν θέμα χρόνου ότι το Avatar: The Way of Water θα ξεπεράσει το ορόσημο του $1.9 δισεκατομμυρίων στο box office και πράγματι τα κατάφερε.
    Το blockbuster sequel του James Cameron σαν οδοστρωτήρας πατάει ό,τι βρει στο box office με τον δικό του ρυθμό πλέον και μετράει πιο συγκεκριμένα πάνω από $1.903 δις στο παγκόσμιο box office συνολικά.
    Τι σημαίνει αυτό; Ότι βρίσκεται μια ανάσα και μερικές μέρες ακόμη προβολών στις αίθουσες του κόσμου, μέχρι να διαλύσει το μεγαλύτερο ρεκόρ του μετά-πανδημικού box office: αυτό του Spider-Man: No Way Home με το $1.916 δισεκατομμύρια εισπράξεων.
    Ουσιαστικά, καλπάζει στο καλύτερο δυνατό σενάριο που ήθελαν οι αναλυτές της βιομηχανίας να πηγαίνει, δηλαδή το ορόσημο πέραν των $2 δισεκατομμυρίων.
    Γνωρίζουμε ότι τα σχέδια των sequels περιλαμβάνουν τα Avatar 3, 4 και 5, μόνο που το μεγαλεπήβολο σχέδιο του Τζέιμς Κάμερον για τον κόσμο της Pandora έχει βλέψεις να επεκταθεί και πέραν του 5ου κεφαλαίου. Σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε αναφερθεί στο σχέδιο του για τα Avatar 6 και 7.