Τα ζώδια από τη Μαντάμ Ζαΐρα (Μαριάννα Καρέζη) 25-31 / 10
{rsform 25}

Τα ζώδια από τη Μαντάμ Ζαΐρα (Μαριάννα Καρέζη) 25-31 / 10

Τα ζώδια από τη Μαντάμ Ζαΐρα (Μαριάννα Καρέζη) 25-31 / 10

 • Εβδομάδα
  25/10/21 - 31/10/21

  ΚΡΙΟΣ: αγαπημένα μου κριάρια για άλλη μία εβδομάδα καρβέλια ονειρεύεστε, Το νου σας να μην μείνετε πεινασμένοι. Μην διογκώνεται τις καταστάσεις μέσα στο κεφάλι σας, και και προσέξτε μετά την Τετάρτη να κάνετε σωστές κινήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. ΠΣΚ παλέψτε ανασφάλειες και το κακό mood!

  Μότο εβδομάδας για εσάς: Όλα είναι στο μυαλό σας. Υπομονή μέχρι το τέλος του μήνα. Μετά όλα αλλάζουν προς το καλύτερο, έστω και μέσα στο μυαλό σας γιατί έξω από αυτό είναι ήδη όλα καλά.. κι ας μην το βλέπετε!

   

  ΤΑΥΡΟΣ:
  Περίοδος αλλαγών για εσάς Ταυράκια μου, μην στηρίζεστε σε συμβουλές καλοθελητών ειδικά στον τομέα της δουλειάς. Τετάρτη με Παρασκευή έρχεται άνοδος σε όλα, εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες γιατί το ΠΣΚ θα είναι δύσκολο.

  Μότο/συμβουλή εβδομάδας για εσάς: ΜΗΝ πιέζετε τους ανθρώπους γύρω σας, ειδικά για θέματα της αρεσκείας σας. Με απλά λόγια θα φάμε ότι θέλουμε μην παραγγέλνετε εσείς για μας και ας ξέρετε από καλό φαγητό.

   

  ΔΙΔΥΜΟΙ:
  Εβδομάδα είναι αρκετά καλή για εσάς, είστε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Το timing είναι πολύ φίλος σας αυτή την περίοδο και σας βοηθάει σε γνωριμίες ενέργειες και νέες αρχές που προμηνύουν μόνο επιτυχία και χαρά.

  Μότο εβδομάδας για εσάς:
  Στον αισθηματικό τομέα έρχονται υπέροχες στιγμές. Βάλτε τα καλά σας 😉

   

  ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
  Καρκινάκια μου ευαίσθητα έχετε να περιμένετε κάτι πολύ χαρούμενο, πολύ σύντομα και θα έχει να κάνειε το σπίτι και τους αγαπημένους σας. Ήρθε η στιγμή που ηρεμείτε νιώθετε πολύ καλύτερα και υπάρχει πολύ θετικό κλίμα στον εργασιακό τομέα. Ανανέωστε τη σχέση σας ή βρείτε χόμπι, είναι η κατάλληλη περίοδος.

  Μότο εβδομάδας για εσάς: Προσοχή στην γκρίνια το σύμπαν και σταματάει να συνωμοτεί υπέρ σας.

   

  ΛΕΩΝ:
  Βασιλιάδες μου, από τη μία δέχεται πιέσεις αλλά από την άλλη η Αφροδίτη σας φέρνει έρωτες και μαγεία. Στον εργασιακό τομέα αναλαμβάνετε ευθύνες, και προχωράτε με θάρρος σε αλλαγές προς το καλύτερο.

  Μότο εβδομάδας για εσάς:
  Η τύχη σας λάμπει πιο πολύ από τον Μπάμπη! Πνίγεσαι σε μία κουταλιά νερό.

   

  ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
  Χαρές έρχονται και θετικές εξελίξεις στην οικογένεια ή στη δουλειά. Η Αφροδίτη για εσάς μόνο θετικά φέρνει αλλάζοντας σας την καθημερινότητα, από μία ανανέωση στο σπίτι που θα σας ανεβάσει πάρα πολύ ψυχολογικά μέχρι ίσως και μια μετακόμιση ή "μεταγραφή" στα επαγγελματικά.

  Μότο εβδομάδας για εσάς: Το ΣΚ προσοχή στις παγίδες, μην πιάνεστε μόνοι σας στη φάκα.

   

  ΖΥΓΟΣ:
  Ίσως να είναι η τελευταία εβδομάδα που έχετε αυτή την εσωτερική αναστάτωση το θυμό και την οργή που από τη μία μας έχει κουράσει όλους από την άλλη εσάς σας έχει δώσει ώθηση για να κάνετε σπουδαία πράγματα. Προσοχή στο πώς διαχειρίζεται τα οικονομικά σας τέλος του μήνα θα έχετε έκτακτα έξοδα.

   Μότο εβδομάδας για εσάς: η Αφροδίτη σας φέρνει νέες γνωριμίες που εσείς θα διαλέξετε αν θα τις εκμεταλλευτείτε επαγγελματικά ή αν θα τις βγάλετε έξω για.. ερωτικά ραντεβού!

   

  ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
  Δυστυχώς η περίοδος των γενεθλίων σας ξεκινάει με μία εβδομάδα εντάσεων. Να έχετε θέματα οικογενειακά στα οποία πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και λογικοί. Πιέζεστε αλλά να θυμάστε πως οι αποκαλύψεις θα έρθουν στο τέλος του μήνα και πρέπει να σας βρουν προσεκτικούς και έτοιμους!

  Μότο εβδομάδας για εσάς:
  Ένα καζάνι που βράζει, μην αφήνετε το γκάζι ανοιχτό.

   

  ΤΟΞΟΤΗΣ:
  Μία πολύ θετική όψη για το ζώδιό σας πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα. Η Αφροδίτη η 28η για εσάς μόνο όχι δεν έχει να πει αλλά ναι σε όλα ΝΑΙ σε όλα ! Είτε είστε δεσμευμένοι είτε αδέσμευτοι, αυτή την εβδομάδα ετοιμαστείτε για συναρπαστικές εμπειρίες στα ερωτικά και αισθηματικά.

  Μότο εβδομάδας για εσάς:
  Η γοητεία σας πλημμυρίζει τα πάντα και τους πάντες ! Εκμεταλλευτείτε το και πείτε επιτέλους το πολυπόθητο I DO!

   

  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
  Σας έχω τέλεια νέα θα αυξήσετε τα έσοδα σας, παρασκηνιακά παίζουν πολλά και εσείς κυνηγάτε το καλύτετο θέματα καριέρας. Θα κινηθείτε άψογα και θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι έρχεται η περίοδος που θα απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Προσοχή το σαββατοκύριακο αναθεωρήσεις φίλων.

  Μότο εβδομάδας για εσάς:
  Στα ερωτικά σας ο νέος είναι ωραίος και ο παλιός είναι αλλιώς. Με απλά λόγια στα αισθηματικά έχετε περισσότερη κίνηση και από ότι Τσιμισκή Δευτέρα πρωί.

   

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
  Επαγγελματικά θέματα βγαίνουν στο προσκήνιο κι αυτό σας φέρνει ένταση! Αλλάξτε τον τρόπο που λειτουργείτε και πάρτε δύσκολες αποφάσεις, η αυστηρότητα θα σας βγει μόνο σε καλό. Αυτή τη περίοδο πρέπει να βρείτε τι σας φταίει και να το διορθώσετε. Θετική ημέρα για εσάς είναι η 28η, εκμεταλλευτείτε την ερωτικά ή κυνηγήστε ευκαιρία σε νέες συνεργασίες.

  Μότο εβδομάδας για εσάς:
  Πιστέψτε στον εαυτό σας και βάλτε τα δικά σας όρια σε όλους και όλα. ΜΠΟΡΕΙΤΕ!

   

  ΙΧΘΥΣ:
  Αγαπημένα μου ψαράκια μετά από μια μεγάλη πιεστική περίοδο έρχεται σιγά σιγά το τέλος του δράματος σας! Από το τέλος της βδομάδας αυτής μπαίνετε στη δράση και βρίσκονται τα κατάλληλα άτομα κοντά σας για να βοηθήσουν την κατάσταση. Προσοχή στα κουτσομπολιά, δε θα σας βγουν σε καλό.

  Μότο εβδομάδας για εσάς:
  Μην θεωρείτε οποιοδήποτε άτομο βρίσκεται απλά γύρω σας ότι είναι φίλος σας!!