Τα Ζώδια της εβδομάδας από την Μαντάμ Ζαΐρα (22-28/11)
{rsform 25}

Τα Ζώδια της εβδομάδας από την Μαντάμ Ζαΐρα (4/12-10/12)

Τα Ζώδια της εβδομάδας από την Μαντάμ Ζαΐρα (4/12-10/12)

 • ΓΕΝΙΚΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (4/12-10/12)  

  ΚΡΙΟΣ

  Η ηλιακή έκλειψη που σχηματίζεται στις 4/12 στο συμβατό ζώδιο του Τοξότη, θα φέρει μια θετική αλλαγή στη ζωή σας, καθώς τόσο η τύχη όσο και οι δικές σας ενέργειες θα σας ανοίξουν νέες προοπτικές. Ο σεληνιακός μήνας που ακολουθεί είναι ιδανικός για να δημιουργήσετε νέες σχέσεις και συνεργασίες και να συνάψετε σημαντικές συμφωνίες. Ένα ταξίδι είτε για επαγγελματικούς είτε για εκπαιδευτικούς σκοπούς έχει μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Πολλοί από εσάς θα διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Η επιπλέον γνώση του αντικειμένου σας, θα σας οδηγήσει σε μια ανώτερη εργασιακή κλίμακα. 

   

  ΤΑΥΡΟΣ

  Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 4/12 είναι κατάλληλη για να κάνετε βελτιώσεις σε θέματα που σχετίζονται με τα περιουσιακά στοιχεία σας. Για παράδειγμα η ρύθμιση ενός δανείου ή μιας ασφαλιστικής εισφοράς ή ακόμα και η έκδοση μιας διατροφής που περιμένετε εδώ και καιρό, θα σας προσφέρει μεγάλη ανακούφιση. Ωστόσο σι υπερβολές στα οικονομικά σας θα μπορούσαν να σας αποπροσανατολίσουν και θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Θα υπάρξουν διαστήματα σημαντικών αποδοχών που θα σας κάνουν να νιώσετε ισχυροί αλλά θα σας οδηγήσουν σε σπατάλες. Δείξετε αυτοσυγκράτηση και αποφύγετε ριψοκίνδυνες επενδύσεις.

   

  ΔΙΔΥΜΟΙ

  Ο Άρης στον τομέα της καθημερινότητας έχει ήδη δημιουργήσει αρκετά προβλήματα, ωστόσο η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 4 του μήνα, έρχεται την πιο κατάλληλη στιγμή για να σας βοηθήσει να ξεχάσετε το παρελθόν και να κάνετε μια καινούργια αρχή. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για να ξεκινήσετε κάτι νέο. Ετοιμαστείτε να ζήσετε επιτυχίες και να διευρύνετε τους κοινωνικούς ορίζοντές σας. Οι θετικές αλλαγές και η επέκταση θα προκύψουν από την θετική σας στάση απέναντι στη ζωή. Η σχέση με το ταίρι σας αναθερμαίνεται -οι ελεύθεροι κάνετε μια νέα γνωριμία.

   

  KAPKINOΣ

  Τα επαγγελματικά σας έρχονται στο προσκήνιο με την έκλειψη του Ήλιου που πραγματοποιείται στις 4 του μήνα. Τις επόμενες δυο εβδομάδες, πολλοί από σας θα λύσετε το πρόβλημα της ανεργίας ή θα δείτε να αναγνωρίζεται η μέχρι τώρα προσφορά σας. Όσοι από σας αναζητάτε μια καλύτερη δουλειά, να περιμένετε μια συναρπαστική πρόταση. Θα "συμμαχήσετε" με αξιόλογους ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να σας υποστηρίξουν. Θα καταφέρετε να "ξεσκεπάσετε" όσους σας υπονομεύουν, Το γεγονός αυτό θα επηρεάσει θετικά και την ψυχολογία σας, με αποτέλεσμα να υιοθετήσετε ένα νέο στυλ που θα σας ταιριάζει καλύτερα.

   

  ΛΕΩΝ

  Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 4/12, είναι ιδιαίτερα θετική για τον αστερισμό σας καθώς προαναγγέλλει ευχάριστες εξελίξεις στην αισθηματική ζωή σας, στις σχέσεις με τα παιδιά σας αλλά και στην δημιουργικότητά σας που κορυφώνεται αυτό το διάστημα. Όποιες αποφάσεις κι αν πάρετε, έχετε εξασφαλισμένη την επιτυχία και όσοι από σας σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια ανεξάρτητη εργασία, δεν θα πρέπει να το αναβάλετε. Ο επαγγελματικός αλλά και ο αισθηματικός τομέας ευνοούνται ιδιαίτερα στη διάρκεια του σεληνιακού μήνα που ξεκινά τώρα. Οι κοινωνικές επαφές και οι φίλοι θα σας προσφέρουν ευχάριστες εμπειρίες.

   

  ΠAPΘENOΣ

  Στις 4 του μήνα σχηματίζεται η ηλιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Έτσι το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί σ’ αυτούς τους τομείς και πολλοί από σάς θα θελήσετε να διαμορφώσετε το χώρο σας προκειμένου να δημιουργήσετε ένα πιο αρμονικό περιβάλλον, ενώ κάποιοι άλλοι ίσως αναζητήσετε μια νέα στέγη που θα εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας. Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στην εργασία σας, έτσι ώστε να αποφύγετε λάθη από αφηρημάδα. Έτσι, θα αποδείξετε έμπρακτα τις δυνατότητές σας και την αποτελεσματικότητά σας.

   

  ΖΥΓΟΣ

  Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 4/12 στον Τοξότη, αναζωπυρώνει την περιέργεια και τη διάθεση να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Οι επικοινωνιακές ανταλλαγές θα φέρουν γνώσεις και πληροφορίες, ικανές να σας ξεσηκώσουν! Όλες αυτές οι ιδέες είναι πολύ ενδιαφέρουσες αλλά καθόλου εύκολες στην πραγματοποίησή τους. Ειδικά αν προϋποθέτουν μετακόμιση σε άλλον τόπο ή ακόμη και στο εξωτερικό. Βέβαια, ένα ταξίδι δεν θα σας έπεφτε καθόλου άσχημο και θα ήταν ιδιαίτερα αναζωογονητικό. Το μεγαλύτερο διακύβευμα είναι οι οικονομικές απαιτήσεις, που θα μεγαλώνουν συνεχώς αν επιχειρήσετε κάποιο άνοιγμα πέρα από τις δυνατότητές σας.

   

  ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  Έχετε καταφέρει να ξεκαθαρίσετε προσωπικές υποθέσεις και προσπαθείτε να οργανώσετε τη ζωή σας πάνω στα νέα δεδομένα. Η ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη, που πραγματοποιείται στις 4/12 δίνει μια γενικότερη αισιοδοξία, που ξεκινά από την αίσθηση πως τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα. Αυτό είναι οπωσδήποτε θετικό αν δεν σας παρασύρει σε απερισκεψίες. Φροντίστε τις κινήσεις σας μέχρι τις 6/12 που έχετε καλύτερες προοπτικές αφού η διαίσθηση και η σωστή κρίση βοηθούν για ορθές αποφάσεις. Τις επόμενες μέρες της εβδομάδας, απλά προσπαθήστε να αντισταθείτε στις "φωνές" που σας παρασύρουν!

   

  ΤΟΞΟΤΗΣ

  Η ηλιακή έκλειψη που γίνεται στις 4/12, κλείνει τον κύκλο των εκλείψεων στο ζώδιό σας και ανεξάρτητα από τις θετικές ή αρνητικές της επιρροές, εξακολουθεί να σας δίνει μια ιδιαίτερη δυναμική για το επόμενο εξάμηνο! Ό, τι κάνετε αυτό το διάστημα, θα έχει αντίκτυπο στη ζωή σας για αρκετά χρόνια! Επαγγελματικά θέματα και διαπροσωπικές σχέσεις είναι σε πρώτο πλάνο και το σημαντικό είναι πως σας συμπαρασύρουν σε δράση αφού η αδράνεια είναι η κατάσταση που σας εξοντώνει ψυχολογικά. Η διεύρυνση των δραστηριοτήτων σας είναι επιβεβλημένη, αρκεί να βεβαιωθείτε πως θα τις ολοκληρώσετε.

   

  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  Έντονο παρασκήνιο φέρνει η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 4/12 στον Τοξότη. Αυτό βέβαια δεν είναι κατ’ ανάγκη αρνητικό γιατί ταυτόχρονα αντιλαμβάνεστε τα αόρατα νήματα που υφαίνονται γύρω σας. Ο Άρης από τον Σκορπιό συμμαχεί μαζί σας για να σας βγάλει από την απομόνωση και να σας δώσει την ακριβή δόση κοινωνικότητας που χρειάζεστε ώστε να αναλωθείτε μόνο σε χρήσιμες επαφές. Και αν κάποια στιγμή προς το τέλος της εβδομάδας τείνετε να παρεκτραπείτε, έρχεται η Αφροδίτη από το ζώδιό σας για να σας συγκρατήσει και να σας υπενθυμίσει στόχους και σκοπούς.

   

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  Η ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη που πραγματοποιείται στις 4/12, υπόσχεται πληθωρικότητα στις ευρύτερες φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Μπαίνετε με ορμή, προσπαθώντας να κάνετε αισθητή την παρουσία σας και να διευρύνετε το ρόλο σας μέσα σ’ αυτές. Δίνετε και παίρνετε υποσχέσεις, που φαντάζουν ωραίες και προέρχονται από καλές προθέσεις, αλλά δύσκολα θα πραγματοποιηθούν. Παρόλα αυτά, δεν θα σας βλάψουν και αν δεν επενδύσετε σ’ αυτές, μπορείτε να περάσετε πολύ ευχάριστες στιγμές. Στα επαγγελματικά δεν είναι η ώρα για τη μεγάλη κίνηση, για αυτό μην σπαταλάτε άσκοπα τις δυνάμεις σας.

   

  ΙΧΘΥEΣ

  Ιδιαίτερα ισχυρή είναι για σας η ηλιακή έκλειψη που γίνεται στις 4/12 στον Τοξότη. Αναφέρεται σε όλους σχεδόν τους τομείς, ιδιαίτερα όμως στον επαγγελματικό τομέα, όπου ρίχνετε όλο το βάρος των προσπαθειών σας με έναν τρόπο κυριολεκτικά σαρωτικό! Δεν έχετε την πρόθεση να μονοπωλήσετε το ενδιαφέρον, αλλά ταυτόχρονα δεν υπάρχει και τίποτα που να μπορεί να μονοπωλήσει το δικό σας! Ασχολείστε με ό, τι σας τραβά την προσοχή και τα καταφέρνετε σε όλα ως ένα βαθμό, αλλά καλό θα ήταν να διακρίνετε ποιο από αυτά θα αποδώσει στο απώτερο μέλλον τα επιθυμητά αποτελέσματα.