Τι αποκα΄λυψε ο Ed Sheeran για το single του ''Eyes Closed''
{rsform 25}

Τι αποκάλυψε ο Ed Sheeran για το single του ''Eyes Closed''

Τι αποκάλυψε ο Ed Sheeran για το single του ''Eyes Closed''

 • Ο Ed Sheeran αποκάλυψε ότι το επερχόμενο single του ''Eyes Closed'' έχει θέμα την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου.

  Μέσω του Instagram ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός κοινοποίησε δύο ασπρόμαυρες φωτογραφίες που τον δείχνουν να κάθεται σε μια ήσυχη γωνία μιας παμπ.

  Στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτηση, ο Ed εξήγησε ότι το ''Eyes Closed'' εμβαθύνει στο θέμα της θλίψης.

  «Αυτό το τραγούδι έχει να κάνει με το να χάνεις κάποιον, να νιώθεις ότι κάθε φορά που βγαίνεις έξω θα τον συναντήσεις, τα πάντα να σου θυμίζουν αυτό το συγκεκριμένο πρόσωπο και όλα τα πράγματα που κάνατε μαζί. Πρέπει να βγάλεις τον εαυτό σου από την πραγματικότητα μερικές φορές για να ''μουδιάσεις'' τον πόνο της απώλειας, αλλά ορισμένα πράγματα απλώς σε επαναφέρουν σε αυτήν».

  Ο Ed ανέφερε επίσης ότι το single είναι αφιερωμένο στον Jamal Edwards, φίλο και συνεργάτη του, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή στην ηλικία των 31 ετών.

  "Το μπλε ήταν το χρώμα του Jamal, αλλά τώρα είναι το μόνο που νιώθω. Και υποθέτω ότι η μουσική βοηθάει στην επούλωση, οπότε χορεύω με κλειστά μάτια για να προσπαθήσω να το ξεπεράσω".

  Το ''Eyes Closed'' θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου και είναι το πρώτο single από το πέμπτο στούντιο άλμπουμ του Ed, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου.