Αυτά είναι τα ζώδια του μήνα από το Plus Morning Show Νοέμβριος 2021
{rsform 25}

Αυτά είναι τα ζώδια του μήνα από το Plus Morning Show Νοέμβριος 2021

Αυτά είναι τα ζώδια του μήνα από το Plus Morning Show Νοέμβριος 2021

 • ΚΡΙΟΣ: αγαπημένοι αλλά κατά τα άλλα ξεροκέφαλοι κριοί, μην υστεριάζεστε στις ανατροπές που θα έρθουν. Σταματήστε να είστε πεισματάρηδες και ασυμβίβαστοι γιατί δεν είναι η εβδομάδα σας και θα το μετανιώσετε. Στα οικονομικά έρχονται ανατροπές, ανοίξτε πορτοφόλια!

  ΤΑΥΡΟΣ:
  Μην δίνετε σημασία στα κόκκινα πανιά που σας κουνάνε γιατί ήρθε η ώρα να ερωτώχτυπηθείτε. Αυτή την εβδομάδα θα κάνετε μία γνωριμία που θα σας κάνει να ξεχάσετε το φαΐ και τα προβλήματα στη δουλειά.

  ΔΙΔΥΜΟΙ:
  Το παρελθόν σας χτυπάει την πόρτα αγαπημένοι δίδυμη το αν θα το ανοίξετε είναι δική σας απόφαση βέβαια ακόμη κι αν δεν ανοίξετε υπάρχει πιθανότητα να σπάσει την πόρτα. Βέβαια στα επαγγελματικά μη στρώνετε κόκκινο χαλί σε όποιον σας χτυπάει το κουδούνι.. υπάρχουν και κλέφτες!!

  ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
  Ευαισθητούλια καρκινάκια μου κάντε μου τη χάρη και κλείστε την drama queen που έχετε μέσα σας στο συρτάρι. Κλειδώστε και πετάξτε μακριά τι κλειδί γιατί αλλιώς δεν θα τη βγάλετε τη βδομάδα. Φοβίες ανασφάλειες και μπλαμπλαμπλά αχρείαστα να είναι, όπως λέει και η φίλη μου η Νατάσα. Αν στο σπίτι ή στη δουλειά μαλώνετε αφήστε τους άλλους να φωνάζουν και φάτε μία τούρτα.

  ΛΕΩΝ:
  Είναι η εβδομάδα που θα το ρίξετε στο σορολό, όχι ότι το υπόλοιπο καλοκαίρι δεινοπαθήσατε.. αλλά αυτή η εβδομάδα έρχεται να σας ανταμοιύσει με κέφι έρωτα και ναι επιτέλους τα λεφτά που σας αξίζουν.

  ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
  Σας αγαπώ-σας εκτιμώ άλλα ψέματα δεν θα πω. Κατεβάστε κουρτίνες, σηκώστε χάλια, πλύνετε πανωσέντονα και κατωσέντονα γιατί ο έρωτας της ζωής σας φτάνει. Αν δε τον έχετε ήδη βρει.. υποσχέσεις δακτυλίδια και ταξίδια είναι έξω από την πόρτα του δωματίου σας. Ανοίξτε την άμεσα για να αεριστεί λίγο και ο χώρος.

  ΖΥΓΟΣ:
  Τι να λέμε τώρα. Αφήστε τα πυρομαχικά και αυτή την εβδομάδα προσέξτε να μην πέσετε πάνω σε νάρκες γιατί η κατάσταση με το ταίρι, τους συναδέλφους και την οικογένεια είναι εμπόλεμη. Ειρηνικές διαπραγματεύσεις συνιστώνται. Με απλά λόγια μην είστε.. τέτοιοι!

  ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
  Αν σε λένε Γρήγορη πάρε με τηλέφωνο, αν όχι τώρα θα σου πω πως θα είναι η εβδομάδα σου. Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις και αποφύγετε τις υπερβολές. Το ξέρουμε όλοι ότι είστε έντονες προσωπικότητες, προσπαθήστε αυτή την εβδομάδα να μας κάνετε να το ξεχάσουμε για το δικό σας καλό.

  ΤΟΞΟΤΗΣ:
  Πέρα βρέχει αγαπημένοι μου Τοξότες, όπως πάντα εξάλλου.
  Πολύ παρελθόν παίζει αυτή την εβδομάδα και για εσάς. Αποκαλύψεις που σοκάρουν περισσότερο και από ότι σε σόκαρε η νέα σεζόν του Casa De Papel. Οικονομικά και επαγγελματικά μην παίρνετε ρίσκα γιατί θα σας βγει το Ζονγκ.

  ΑΙΓΩΚΕΡΟΣ:
  Η εβδομάδα δεν θα σας βοηθήσει να σταθεροποιηθείτε σε ψυχολογικά και ερωτικά. Ποιος νοιάζεται όμως για αυτά.. όταν στα επαγγελματικά, που είναι και ο θρόνος σας, με λίγη υπομονή και προσοχή η τσέπη γεμίζει. Και ένας αιγόκερως έχει πάντα αυξημένη λίμπιντο όταν η τσέπη είναι φουσκωμένη. Καλά φουσκώματα λοιπόν, αγαπημένοι μου.

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
  Είστε στο επίκεντρο αυτής της εβδομάδας κινείται τα νήματα σε έναν ιστό που μας έχει μπουρδουκλώσει όλους. Ξεμπουρδουκλωθείτε, μην είστε τόσο ανατρεπτικοί και μην τεντώνεται το σκοινί γιατί θα πέσουμε όλοι.

  ΙΧΘΕΙΣ:
  Η σελήνη αυτή σε όλους φέρνει ανακατωσούρα σε σένα φέρνει μόνο σούρα. Σούρα από έρωτα ή γάμους και παιδιά ανάλογα με το τι θέλεις, γιατί στα αισθηματικά και στα οικογενειακά.. τα όνειρα της θερινής νυκτός γίνονται πραγματικότητα. Επαγγελματικά νέες προτάσεις σας φέρνουν σε δίλημμα, ακολουθείστε το ένστικτο σας. Είναι ο μόνος σας φίλος σε ένα χώρο γεμάτο με εχθρούς!