Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Μαντάμ Ζαΐρα (Μαριάννα Καρέζη) 13-19/09
{rsform 25}

Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Μαντάμ Ζαΐρα (Μαριάννα Καρέζη) 13-19/09

Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Μαντάμ Ζαΐρα (Μαριάννα Καρέζη) 13-19/09

 • ZΩΔΙΑ 13-19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ:

  ΚΡΙΟΣ: Αγαπημένα Κριάρια, αυτή την εβδομάδα στήνετε στα μουλωχτά σκακιέρα για να παίξετε παιχνίδια εξουσίας.. προσοχή όμως γιατί το ρουά ματ θα ρθει από κει που δεν το περιμένετε! Στα αισθηματικά όμως ο βασιλιάς με τη βασίλισσα είναι όχι μόνο ασφαλείς αλλά και πολύ ερωτευμένοι αρκεί να είστε τολμηροί.

  ΤΑΥΡΟΣ: Ταυράκια μου λαίμαργα, αφήστε τα πείσματα στη δουλειά αλλά μην υποχωρείτε στις διεκδικήσεις σας. Στον αισθηματικό τομέα στοχεύστε σε ένα πρόσωπο, όρμηξτε σαν Ταύροι που είστε στον στόχο αλλά μην πάτε πάλι σαν χελώνες γιατί ο στόχος θα βαρεθεί και θα φύγει!

  ΔΙΔΥΜΟΙ:  Σόδομα και γόμορα αυτή την εβδομάδα για εσάς Διδυμάκια μου, αφού είστε έτοιμοι για πόλεμο με το παραμικρό. Πάτε για ψώνια, κάντε ένα μασαζάκι, λίγες δημόσιες σχέσεις που τόσο σας αρέσουν και ΧΑ ΛΑ ΡΩ ΣΤΕ! Μπας και τη βγάλουμε κι οι υπόλοιποι καθαρή αυτή την εβδομάδα..

  ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ευαισθητούλια καρκινάκια μου, τακτοποιήστε το σπίτι, πλύνετε κουρτίνες και κουβερλιά γιατί μουσαφιρέοι έρχονται από το πουθενά και σας αλλάζουν τη ζωή προς το καλύτερο. Αν είστε ελεύθεροι στρώστε τραπέζι για δύο αλλά μη βγάζετε ακόμη το νυφικό απ' τη σερβάντα!

  ΛΕΩΝ: Βασιλιάδες μου, λέμε όχι στον πρωταθλητισμό της επιπολαιότητας αυτή την εβδομάδα. Συγκρατείστε τα λόγια σας και κρατήστε ισορροπίες γιατί αλλιώς βλέπω να σας τρώει τον θρόνο ο Τζούλιαν ο λεμούριος της Μαγαδασκάρης! Ερωτικά δεν έχω κάτι να σας πω, γιατί έχετε βάλει ασπρόρουχα με χρωματιστά μαζί και θέλω να δω πως θα βγει αυτή μπουγάδα!

  ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σας αγαπώ και για αυτό θα σας προστατεύσω και αυτή την εβδομάδα. Όπου ένταση και ανταγωνισμός εσείς πάτε βόλτα το σκύλο κι αν δεν έχετε σκύλο πάτε βόλτα όποιον βρείτε, πάντως φύγετε μακριά. Χρειάζεστε ψυχολογική τόνωση για αυτό αφήστε τις πασιέντζες και παίξτε μουτζούρη με τον γείτονα.

  ΖΥΓΟΣ: Καλώς τα δεχτήκατε.. στις 15 του μήνα έρχεται για βίζιτα ο Άρης στο σπιτικό σας. Πολύ μπελαλής μουσαφίρης, οπότε την εβδομάδα αυτή προσέξτε μην καταλάβουν όλοι τι κουμάσια είστε. Δέχεστε νέες προτάσεις και θα σας συμβούλευα να τις μελετήσετε γιατί τα καλύτερα έρχονται όσο δεν είστε νευροσπάσματα. Ερωτικά αυτή την εβδομάδα δεν έχουμε αλλά αν όλα πάνε καλά στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε περισσότερα κέφια από ποτέ.

  ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολύ παρασκήνιο παίζει αυτή την εβδομάδα, μην ανοίγετε τα χαρτιά σας ακόμη κι αν θεωρείτε πως έχετε flush royal. Αισθηματικά : θυμήσου το ΠΣΚ να δώσεις σημασία σε μία υπόθεση που τρέχει, για να μην τρέξει μακριά σου και μετά άντε να την κυνηγάς. Πολύ κούραση, δεν θα θελα.

  ΤΟΞΟΤΗΣ: Είστε πού είστε φτερό στον άνεμο τώρα δεν μπορείτε να κάτσετε σε ένα σημείο ούτε κι αν σας αλλυσοδέσουμε. Θα βαριέστε και θα έχετε όρεξη για φίλους ταξίδια και εξορμήσεις. Αχ πάρτε με μαζί σας.. 😁

  ΑΙΓΟΚΑΙΡΩΣ: Δουλειά δουλειά δουλειά όπως λέει και η φίλη μου η Rihanna (work, work, work, work) ! Η Αφροδίτη σας κοιμάται και η τύχη της δεν δουλεύει, τίποτα δεν μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή από αυτήν την προαγωγή η οποία δικαιωματικά σας ανήκει. Go for it!!

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η εβδομάδα αυτή είναι το πάρτι σας. Τριγύρω όλοι δουλεύουν και εσείς τρώτε αμέριμνοι πασατέμπο στο παγκάκι και τους κοιτάτε. Τελευταίας στιγμής ταξίδια και ραντεβού έχουν την τιμητική τους. Με απλά λόγια πάρτε αγκαζέ έναν Τοξότη και πλουτίστε τα διόδια. Σας αξίζει!

  ΙΧΘΕΙΣ: Τελευταίοι και καλύτεροι αλλά όχι στην καλύτερη εβδομάδα σας. Το παρελθόν θα χτυπήσει την πόρτα και αν δεν ανοίξετε θα μπει από το παράθυρο. Επειδή αυτό σας αναστατώνει και σας φέρνει μελαγχολικές τάσεις ψεκάστε με κατσαριδοκτόνο όλες τις γωνίες του σπιτιού. Αν ούτε αυτό πιάσει, ρίξτε ένα ευχέλαιο. Μπαλώστε και τις τσέπες σας γιατί παραείναι τρύπιες και στο τέλος ούτε λαδάκι για το ευχέλαιο δεν θα μπορείτε να αγοράσετε.