Το Plus Morning Show σας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε μια υποτροφία στο Βρεφικό τμήμα των Θεατρικών Εργαστηρίων ΚΘΒΕ
{rsform 25}

Το Plus Morning Show σας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε μια υποτροφία στο Βρεφικό τμήμα των Θεατρικών Εργαστηρίων ΚΘΒΕ

Το Plus Morning Show σας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε μια υποτροφία στο Βρεφικό τμήμα των Θεατρικών Εργαστηρίων ΚΘΒΕ

 • Το Plus Morning Show αγαπάει το θέατρο και γι' αυτό σε συνεργασία με τα Θεατρικά Εργαστήρια στο ΚΘΒΕ δίνει για ακόμα μια χρονιά τη δυνατότητα σε τυχερούς ακροατές να κερδίσουν μια υποτροφία για μια ολόκληρη χρονιά 

  Με συντονίστριες την Μάρα Μπαχά και την Μαρία Καστανάρα, οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους ηλικία από ενός εώς τριών ετών θα έχουν τα δυνατότητα να γνωρίσουνγια ένα χρόνο στη Μονή Λαζαριστών έναν κόσμο δημιουργίας και έκφρασης, με όχημα την τέχνη του θεάτρου. 

  Συντονιστείτε από τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στο Πρωινό στο Plus Morning Show με τον Ευθύμη και την Μαρία, για να μάθετε λεπτομέρειες!

  theatro ems

  Το ΚΘΒΕ, υπερασπιζόμενο ένα θέατρο που αγκαλιάζει και απευθύνεται σε όλους, χωρίς αποκλεισμούς, συνεχίζει το ταξίδι του με τα  Θεατρικά Εργαστήρια για 5η χρονιά, με νέα δωρεάν μαθήματα για ΑμεΑ, νέα τμήματα για βρέφη και προνήπια στο κέντρο της πόλης αλλά και στη Μονή Λαζαριστών, καθώς και πληθώρα σεμιναρίων για το ευρύ κοινό και τους εκπαιδευτικούς.

  Ένας κόσμος δημιουργίας και έκφρασης, με όχημα την τέχνη του θεάτρου, ανοίγεται για όλες τις ηλικιακές και κοινωνικές ομάδες. Το ΚΘΒΕ με τα Εργαστήρια και τα Σεμινάρια που διοργανώνει, προσφέρει καλλιτεχνικά ερεθίσματα με ασκήσεις, παιχνίδια ρόλων και αυτοσχεδιασμούς, δίνοντας τη δυνατότητα ανάπτυξης της δημιουργικότητας, της φαντασίας και της επικοινωνίας. Για τρίτη χρονιά το θεατρικό εργαστήρι για ανθρώπους με νοητική αναπηρία από 15 έως 45 ετών συνεχίζει να δημιουργεί νέους κώδικες έκφρασης και επικοινωνίας χάρη στις θεατρικές τεχνικές και δίνει τη δυνατότητα στα άτομα αυτά να ανακαλύψουν τον εαυτό τους και τα συναισθήματα τους με έναν διαφορετικό τρόπο. Μάλιστα, για πρώτη φορά φέτος πρόκειται να λειτουργήσει και παράλληλο τμήμα ψυχοδράματος για τους κηδεμόνες τους.

  Η παρέα των ανθρώπων με ξεχωριστές ανάγκες (ΑμεΑ) μεγαλώνει με Νέο Τμήμα για ψυχικά πάσχοντες

   Το ΚΘΒΕ ανταποκρινόμενο άμεσα στο αίτημα για διεύρυνση του τμήματος ΑμεΑ και σε άλλες ομάδες που θέλουν να διερευνήσουν νέους τρόπους έκφρασης, δημιουργεί φέτος για πρώτη χρονιά το τμήμα για ψυχικά πάσχοντες.

  Η συμμετοχή στα τμήματα των ΑμεΑ και σε αυτά για τους κηδεμόνες τους παρέχεται δωρεάν.

   Σεμινάρια για το κοινό και τους εκπαιδευτικούς

  Από φέτος τα θεατρικά εργαστήρια του ΚΘΒΕ ανοίγουν έναν νέο κύκλο γνωριμίας με την τέχνη του θεάτρου, μέσω ειδικών  σεμιναρίων που θα υλοποιηθούν σε 13 τρίωρες συναντήσεις. 

  1. Σεμινάριο για Νηπιαγωγούς (με θέμα τη χρήση του θεατρικού παιχνιδιού ως εργαλείου έκφρασης)
  2. Σεμινάριο για Εκπαιδευτικούς της Α/βάθμιας Εκπαίδευσης (με θέμα την εισαγωγή τεχνικών του θεάτρου στην εκπαίδευση
  3. Σεμινάριο Θεατρικού Φωτισμού (ανοιχτό σε όλους)

  Νέα τμήματα για βρέφη και προνήπια τώρα και στη Μονή Λαζαριστών

  Με 50% αύξηση στη συμμέτοχή σε όλα τα τμήματα των Θεατρικών Εργαστηρίων του, το ΚΘΒΕ συνεχίζει τη λειτουργία τους με νέα τμήματα για βρέφη και προνήπια φέτος και στη Μονή Λαζαριστών.   

  Οι εγγραφές για όλα τα εργαστήρια/σεμινάρια πραγματοποιούνται αποκλειστικά στα ταμεία του Βασιλικού θεάτρου, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής και καταβάλλοντας το αντίστοιχο ποσό.