Gay φιλί στις "Άγριες Μέλισσες"
-
Μια πολύ σημαντική σκηνή παρακολούθησαν οι τηλεθεατές της σειράς "Αγριες μέλισσες" στον Ant1, καθώς δύο χαρακτήρες του ίδιου φίλου έδωσαν ένα φιλί στο στόμα.
Ο λόγος για την σκηνή όπου ο γιος του Ακύλα, ο Λευτέρης, και ο ανιψιός του ιδιοκτήτη του θεάτρου που κάνει πρόβα ο θίασος του Λευτέρη, ο Δημήτρης, φιλιούνται στο στόμα, την στιγμή που η Δρόσω είναι έτοιμη να μπει στον χώρο. Η συγκεκριμένη σκηνή με το γκέι φιλί φέρει ιδιαίτερη σημασία, επειδή σπάνια βλέπουμε κάτι τέτοιο στα ελληνικά σήριαλ(σχεδόν ποτέ) για τα ομοφυλόφιλα άτομα.
Εν έτει 2021, η τηλεόραση συνεχίζει να φοβάται να παρουσιάσει γκέι χαρακτήρες, με τις "Άγριες Μέλισσες" να κάνουν την διαφορά προβάλλοντας την διαφορετικότητα με σεβασμό και αγάπη.
Μετά την προβολή της σκηνής, τα σχόλια στα social media ήταν ποικίλα. Δεν έλειψαν τα ομοφοβικά σχόλια, ωστόσο, οι θετικές αντιδράσεις ήταν πολύ περισσότερες και αυτό δείχνει πως κάτι αλλάζει στην κοινωνία μας.

