H Meghan Fox κάνει βόλτες στη Θεσσαλονίκη!
-
Η Θεσσαλονίκη μας έγινε και πάλι το κέντρο του ενδιαφέροντος αφού ξεκίνησαν τα γυρίσματα ακόμη μίας χολιγουντιανής υπερπαραγωγής, αυτής των The Expendables 4.Για τα γυρίσματα θα χρησιμοποιηθεί ένα τεράστιο πλατό στα ανατολικά της πόλης αλλά και βιομηχανικός χώρος που έχει μισθωθεί στα δυτικά. Στην ταινία πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων ο Sylvester Stallone, o Jason Statham, ο Andy Garcia,ο 50 cent αλλά και η Meghan Fox που πριν από λίγες μέρες έφτασε στη πόλη μας με τον σύντροφό της, Machine Gun Kelly.Η Meghan δεν κάθισε καθόλου στο ξενοδοχείο αλλά προτίμησε να αρχίσει τις βόλτες στην παραλία και μαζί με τον Machine κατέληξαν σε γνωστό παραλιακό cafe.Καθόλη την παραμονή τους στο cafe ηταν ιδιαίτερα διαχυτικοί όπως δείχνουν οι αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε για εσάς το site μας!



Την Δευτέρα ήρθαν και οι συμπρωταγωνιστές της (εκτός του Sylvester Stallone)και αμέσως άρχισαν τα ποστάρουν φωτογραφίες και video από τα γυρίσματα της ταινίας. Ο 50 cent ποζάρει καμαρωτός επάνω σε ένα tanks ενώ ο Jason Statham πόσταρε φωτογραφίες και video από τις πρόβες! Για την παραγωγή χρησιμοποιείται εξοπλισμός που προέρχεται από τον ελληνικό στρατό, ενώ την ταινία σκηνοθετεί ο Scott Waugh.


Μείνετε συντονισμένοι στον Plus Radio 102,6 και στο site μας για να γνωρίζετε πρώτοι όλα όσα αφορούν τα γυρίσματα της ταινίας και την παραμονή των πρωταγωνιστών της στη Θεσσαλονίκη!!

