Ο Eminem θα εμφανιστεί στη σειρά «BMF» του 50 Cent
{rsform 25}

Ο Eminem θα εμφανιστεί στη σειρά «BMF» του 50 Cent

Ο Eminem θα εμφανιστεί στη σειρά «BMF» του 50 Cent

 • Έχουν περάσει σχεδόν δύο δεκαετίες από τότε που ο Eminem έκανε το κινηματογραφικό ντεμπούτο του στην κινηματογραφική ταινία «8 Mile» και τώρα είναι έτοιμος να υποδυθεί έναν ακόμη ρόλο.

  Ο ράπερ αποδέχτηκε έναν από τους πρώτους του ρόλους ως ηθοποιός μετά το «8 Mile» στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά «Black Mafia Family» (BMF), σε παραγωγή του 50 Cent, που θα κάνει πρεμιέρα στον αμερικανικό τηλεοπτικό σταθμό Starz στις 26 Σεπτεμβρίου.

  Ο 50 Cent επιβεβαίωσε μέσω Instagram τη συμμετοχή του Emimen στη σειρά.

  Ο 48χρονος ράπερ θα υποδυθεί τον περιβόητο πληροφοριοδότη του FBI, «White Boy Rick», κατά κόσμον Richard Wershe Jr., στον οποίο επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη για υποθέσεις ναρκωτικών σε ηλικία μόλις 17 ετών.

  Ο Rick Wershe Jr. ήταν πληροφοριοδότης του FBI στην εφηβεία του, από την ηλικία των 14 ετών, όταν πουλούσε ναρκωτικά και όπλα ως μέλος μίας συμμορίας του Ντιτρόιτ.

  Το 1987 το FBI σταμάτησε να χρησιμοποιεί τις πληροφορίες του και τον συνέλαβε σε ηλικία 17 ετών για κατοχή κοκαΐνης. Ο Wershe καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, αν και τελικά αποφυλακίστηκε υπό όρους τον Ιούνιο του 2020, σε ηλικία 50 ετών.

  Ο Rick Wershe Jr. έχει γίνει ένας εμβληματικός χαρακτήρας στον κόσμο του hip-hop, παρά τον περιορισμένο ρόλο του στη συμμορία.

  Ήταν το θέμα του ντοκιμαντέρ «White Boy» του 2017, το οποίο προβάλλεται σήμερα στο Netflix, ενώ την ιστορία του αφηγήθηκε επίσης η ταινία «White Boy Rick» (Πόλεμος Ναρκωτικών) του 2018 με πρωταγωνιστή τον Matthew McConaughey.

  Ο 50 Cent έγραψε για την εμφάνιση του Eminem στην επερχόμενη σειρά «Black Mafia Family»: «Δεν θα μπορούσα να κάνω μια σειρά που να βασίζεται στο Ντιτρόιτ χωρίς να συμπεριλάβω τον θρύλο Eminem. Τον έβαλα να παίξει τον White Boy Rick», εξήγησε.