Ο Justin Bieber είναι ο δημοφιλέστερος καλλιτέχνης στο Spotify
{rsform 25}

Ο Justin Bieber είναι ο δημοφιλέστερος καλλιτέχνης στο Spotify

Ο Justin Bieber είναι ο δημοφιλέστερος καλλιτέχνης στο Spotify

 • Ο Jutsin Bieber πρόσθεσε ένα ακόμη ρεκόρ στο ενεργητικό του.

  Ο αστέρας της pop κατέρριψε το μηνιαίο ρεκόρ ακροατών όλων των εποχών στο Spotify, έχοντας αποκτήσει 83,3 εκατομμύρια ακροατές σε μηνιαία βάση, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί τον δημοφιλέστερο καλλιτέχνη στην πλατφόρμα streaming, αναφέρει ο λογαριασμός των κοινωνικών δικτύων Chart Data.

  Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό επίτευγμα, δεδομένου ότι κανένας άλλος καλλιτέχνης στο Spotify αυτή τη στιγμή δεν πλησιάζει ούτε κατά διάνοια τους 80 εκατομμύρια ακροατές.

  Το ρεκόρ κατείχε προηγουμένως η Ariana Grande, η οποία αριθμούσε 82 εκατομμύρια ακροατές σε μηνιαία βάση.
  Πίσω από τον Jutsin Bieber βρίσκεται ο συμπατριώτης του Καναδός The Weeknd με 74,53 εκατομμύρια ακροατές σε μηνιαία βάση, ενώ στην τρίτη θέση ακολουθεί ο Ed Sheeran, ο οποίος έχει 72,41 ακροατές σε μηνιαία βάση.

  Η γυναίκα με τα περισσότερα streams στην πλατφόρμα αυτή τη στιγμή είναι η Dua Lipa, με 65,5 εκατομμύρια ακροατές σε μηνιαία βάση, ενώ η Doja Cat ακολουθεί από κοντά με 60,84 εκατομμύρια ακροατές.
  Τα νούμερα του Jutsin Bieber δεν θα πρέπει να προκαλούν έκπληξη.

  Ο 27χρονος τραγουδιστής έχει συμπληρώσει τρεις συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1 του αμερικανικού Billboard Hot 100 με τη συμμετοχή του στο τραγούδι «Stay» του The Kid LAROI και η απόφασή του να συμμετάσχει σε ένα νέο remix για την καλοκαιρινή επιτυχία «Essence» του WizKid και του Tems βοήθησε στην άνοδο των streams του.

  Στην επίτευξη του ρεκόρ για τους περισσότερους ακροατές στο Spotify σε μηνιαία βάση έχει συμβάλει επίσης το νέο άλμπουμ «Justice» του Justin Bieber, το οποίο έλαβε ευρεία αναγνώριση και συνεχίζει να βρίσκεται στα charts.
  Ο Justin Bieber μετρά συνολικά 14,83 δισεκατομμύρια streams στο Spotify, αποτελώντας τον τέταρτο καλλιτέχνη με τα περισσότερα streams στην πλατφόρμα μετά τον Drake (20,35 δισ.), τον J Balvin (17,25 δισ.) και τον Bad Bunny (17,23 δισ.).