News

Η Adele διέκοψε τη συναυλία της για να δείξει αγώνα του EURO

today14 Ιουνίου, 2016 1

Φόντο
share close

Η Adele, είναι μία από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες στον πλανήτη, η οποία αν και μόλις 28 ετών, έχει σαρώσει βραβεία και πωλήσεις.

Οι δε συναυλίες της δεν είναι απλή υπόθεση. Εχουμε δει αποσπάσματα όπου η ίδια μιλάει στον κόσμο, δακρύζει μιλώντας για τον γιο της, γελάει και γενικά αλληλεπιδρά με το κοινό.

Αυτή τη φορά έκανε κάτι μοναδικό. Η Adele, η οποία είναι φαν του ποδοσφαίρου, διέκοψε τη συναυλία της στο Παρίσι για να μεταδώσει live εικόνα από τον αγώνα Γαλλία – Ρουμανία.

Και δεν έδειξε απλά εικόνα από τον αγώνα στο video wall, αλλά έβαλε και ήχο από την περιγραφή του ματς, ενώ η ίδια σχολίαζε.

Και φυσικά, αφού βρισκόταν στη Γαλλία, υποστήριξε την ομάδα της ξεσηκώνοντας το κοινό που την αποθέωσε λέγοντας ότι της αξίζει να κερδίσει το Euro.

Δείτε το βίντεο

 

Πηγή:Mad.tv

Συντάχθηκε από: developers

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


LISTEN US ON:

NOW PLAYING

Created by