News

Παντρεύεται η Lady Gaga!

today12 Μαρτίου, 2013 1

Φόντο
share close

Σε αποκαλύψεις που θα συζητηθούν προχώρησε η στενή φίλη της Lady Gaga, DJ Starlight! Σύμφωνα με όσα είπε η φίλη της, η Gaga το καλοκαίρι σκοπεύει να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, Taylor Kinney.

«Μου έχει πει πως θεωρεί ότι αυτός είναι ο ένας και μόλις τους δεις μαζί το καταλαβαίνεις. Αποσα έχω ακούσει δεν νομίζω ότι σας αποκαλύπτω κάποιο μεγάλο μυστικό αν σας πω πως σκοπεύουν να παντρευτούν μέσα στο καλοκαίρι. Τότε δεν έχει εκείνος γυρίσματος και η Lady Gaga δεν έχει υποχρεώσεις με συναυλίες και ηχογραφήσεις οπότε είναι η ιδανική στιγμή. Να περιμένετε ανακοινώσεις σύντομα», αποκαλυψε η DJ Starlight.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Σεπτέμβριο του 2011, όταν ο Taylor είχε πρωταγωνιστήσει στο video clip της Gaga «Just You And I» και αυτή την εποχή ζει μαζί στο Σικάγο.

 

Πηγή:Mad

Συντάχθηκε από: developers

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


LISTEN US ON:

Νάσος Κομμάτας καθημερινά 19:00

musicΤώρα στον αέρα

Νάσος Κομμάτας καθημερινά 19:00

Ανεβαστικά Hits , νέα για τον κόσμο και τους celebrities , τα ακούς κάθε απόγευμα στις 19:00 με τον Νάσο Κομμάτα
access_time7:00 pm - 9:00 pm

NOW PLAYING

Created by