play_arrow
Plus Radio Channel Playing Now
Με μια συναυλία από φοιτητές του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας συνεχίζονται οι online μεταδόσεις του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης με τον γενικό τίτλο «Είμαστε δημιουργικοί, είμαστε προσεκτικοί».
Η συναυλία περιλαμβάνει έργα Ντβόρζακ και Σούμαν και πιστοποιεί το υψηλό επίπεδο μουσικής εκπαίδευσης που παρέχεται στο συγκεκριμένο τμήμα.
Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο σε έναν ιδιαίτερο χώρο του Μεγάρου, το αίθριο της αίθουσας «Μωρίς Σαλτιέλ» του Μ2, αποτελούσε τμήμα της ενότητας «Κύκλος Νέων Μουσικών», όπου σπουδαστές μουσικής, κυρίως από ωδεία της πόλης, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους μέσα από μια μεγάλη γκάμα κλασικών έργων.
Το βίντεο με τη συναυλία θα αναρτηθεί την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020 στις 17:00 στο κανάλι του ΟΜΜΘ στο youtube (https://www.youtube.com/user/Tchgreece) και θα παραμείνει διαθέσιμο για μία εβδομάδα.
Συντάχθηκε από: developers
musicΤώρα στον αέρα
Σχόλια σε άρθρα (0)